Bert de Roos Fotografie

Voorwaarden Eigenwijzeschoolfotografie/bert de Roos fotografie Algemeen

 

Op de toegang tot en het gebruik van deze website zijn naast toepasselijke wetgevingook de volgende bepalingen en voorwaarden van toepassing!

 

Inhoud.

De website heeft tot doel het informeren van potentiele en bestaande klanten van Bert de Roos fotografie.

Bert de Roos fotografie (eigenwijzeschoolfotografie)is niet verantwoordelijk voor de inhoudvvan eventuele off-site pagina's of andere websitesdie gekopeld zijn aan of afgeleid van deze website.

Bert de Roos fotografie, noch derden  waarvan bert de roos fotografiegebruik maakt zijn aansprakelijkvoor directe, bijkomendeof gevolgschadedan welindirecte schadeof boetes die het gevolg zijn van de toegang tot het gebruikvan of het vertrouwen (op informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraangekoppeld is, inclusief, maar niet beperkttot virussen die schadekunnen veroorzakenaan computer apparatuur of software.

Bert de roos fotografie kan ten alle tijdenen zonder kennisgeving, wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen (disclaimer)

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatiedie deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingenen softwre) zijn eigendom van Bert de Roos schoolfotografie.

Het is personen die toegang hebben tot deze website toegestaan om fragmenten van deze website te openbaren, op te slaan en te bewerken. Echter in alle gevallen uitsluitend voor persoonlijk, informatieve en niet commerciele doeleinden en mits vooraf besproken met Bert de Roos fotografie.

Met betrekking tot alle handelsmerken en emblemen die op deze website worden weergeven is Bert de Roos fotografie hetzij rechthebbende, hetzij licentienemer.

Voor vragen of opmerkingen kunt contact opnemen met:

Bert de Roos fotografie (eigenwijzeschoolfotografie)

info@art-fotografie.nl

Mob: 0614216104